Κλέβουν μέχρι και τις… μπουγάδες

Μέχρι και τις μπουγάδες κλέβουν άγνωστοι από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα, με τους κατοίκους να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση.

Οι νοικοκυρές που είχαν απλώσει τα ρούχα και είχαν πλύνει τα χαλιά τους, έκπληκτες το πρωί της Παρασκευής, είδαν ότι όλα είχαν εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr η περιοχή έχει μπει από το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο των ρομά, όμως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου, αφού ο,τιδήποτε υπήρχε σε μπαλκόνια, αυλές και ακάλυπτους έκανε… φτερά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αστυνομικός στην περιοχή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, κάτι που απασχολεί έντονα τους κατοίκους, καθώς παρουσιάζονται πολλά κρούσματα κλοπών, με τους δράστες να σκίζουν με μαχαίρια τις σίτες και να εισέρχονται στα σπίτια.

Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη σε σπίτι που βρίσκεται σε παράλληλο δρόμο της Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Ένας εκ των ιδιοκτητών ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, έπεσε πάνω σε έναν άντρα, που είχε μπει για να κλέψει, τη στιγμή που στο σπίτι βρισκόταν μια γιαγιά με τον 6χρονο εγγονό της. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τους Αυστριακούς ορειβάτες στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

Συνελήφθη μέλος των “ληστών με τα μαύρα

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ