«Κιβωτός του Κόσμου»: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου – «Eκμεταλλεύθηκε το παιδί μου»

Δεν έφτανε το μαρτύριο του 19χρονου, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, στα χέρια υψηλόβαθμου στελέχους της Κιβωτού του Κόσμου, τώρα δέχεται και απειλές για τη ζωή του, ούτως ώστε να πάρει πίσω τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Η μητέρα του 19χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, ενώ παράλληλα οι αρχές, αναζητούν τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η αλήθεια πιστεύω ότι θα λάμψει. Τον παρενόχλησε. Σεξουαλικα; Ναι! Τα έχει πει ο γιος μου. Και αυτά που έχει πει είναι λίγα, γιατί ντρέπεται. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο άνθρωπος το παιδί το εκμεταλλεύτηκε».

Όπως λέει, ακόμη και να δικαιωθεί το παιδί της είναι δύσκολο να ξεπεράσει το παρελθόν.

Καταγγελία για απειλητικά μηνύματα στον 19χρονο – «Ή θα τα πάρεις όλα πίσω ή θα σε σκοτώσω»

Την ώρα που ο νεαρός παλεύει να σταθεί στα πόδια του μετά τη σοβαρότατη καταγγελία, έχει δεχθεί τουλάχιστον τρία απειλητικά μηνύματα, τα οποία η δικηγόρος του σκοπεύει να θέσει υπόψη της εισαγγελίας τις επόμενες ημέρες.

Σε ορισμένα από αυτά απειλείται ευθέως η ζωή του.

«Το λοιπόν, ή θα τα πάρεις όλα πίσω ή αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα, να ξέρεις. Γνωρίζω το πού μένεις από κάποιον άλλον, αλλά έτσι και δε μαζέψεις όλες τις μ… που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι μ… σου, να ξέρεις, δε θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο, θα σε σκοτώσω» αναφέρεται.

Το μήνυμα αυτό ο νεαρός φέρεται να το έλαβε σε λογαριασμό που διατηρεί στα social media. Θεωρείται δύσκολος ο εντοπισμός του αποστολέα αφού μπορεί να έχει αποσταλεί από ψεύτικο προφίλ.

«Προσπαθούν να τον κάνουν να σταματησει να πολεμάει την Kιβωτό»

Στο κεντρικό δελτίο του Star μίλησε και η φίλη του 19χρονου, Μίνα, η οποία μάλιστα είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που εμπιστεύεται και επικοινωνεί το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ πιστεύω πως μπορεί να είναι άνθρωποι που ηταν κοντά στον …. Προσπαθούν να τον κάνουν να σταματησει να πολεμάει την Kιβωτό», είπε η κοπέλα.

Κι άλλος 19χρονος κατέθεσε στις Αρχές για την Κιβωτό του Κόσμου

Το Star αποκαλύπτει και μια νέα καταγγελία. Μόλις την περασμένη Πέμπτη, ένας 19χρονος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου ότι τον έβαζαν σε απομόνωση χωρίς να τον αφήνουν να πηγαίνει σχολείο κάθε φορά που έπεφτε σε κάποιο παράπτωμα. Δεν ανέφερε όμως τίποτα για σεξουαλική παρενόχληση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ