Κιβωτός του Κόσμου: Στα δικαστήρια ο πατήρ Αντώνιος με αλλαγμένη εμφάνιση – «Ελάτε να ακούσετε την αλήθεια» είπε ο δικηγόρος του

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών διεξάγεται η δίκη του πατρός Αντωνίου και επτά συνεργατών του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση τροφίμων της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατήρ Αντώνιος έφτασε στα δικαστήρια με εμφανή την αλλαγή στην εμφάνισή του, καθώς πλέον έχει μακριά μαλλιά. Ο πατήρ Αντώνιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ενώ το μόνο που έκανε, είναι να ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Τον συνόδευαν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» προκειμένου να είναι στο πλευρό του και να τον στηρίξουν.

Στο εδώλιο εκτός από τον πατέρα Αντώνιο θα καθίσουν και άλλοι 7 εργαζόμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου. Να σημειωθεί ότι σε βάρος του πατέρα Αντώνιου εκκρεμεί ξεχωριστή έρευνα για την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής υποστήριξε ότι «Έως τώρα ακούγατε τους εισαγγελ- άτους. Ελάτε μέσα να ακούσετε την αλήθεια». Όταν ρωτήθηκε για το εάν δεν ισχύουν οι κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, ο κ. Κονταξής είπε: «δεν υπάρχει καν υπόθεση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ