Κιβωτός του Κόσμου – Νέα… ανατροπή: Η μητέρα του 16χρονου διαψεύδει ότι ανασκεύασαν – ΦΩΤΟ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμενόταν η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραπεμφει ή όχι σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος για την κατηγορία της ασέλγειας ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του TheNewspaper.gr ένα από τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν τον πατέρα Αντώνιο παίρνει πίσω τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είναι αθώος και δεν τον άγγιξε ποτέ.

Μάλιστα το τοπικό μέσο επικοινώνησε με τη μητέρα του 16χρονου προκειμένου να επιβεβαιώσει τα παραπάνω.

Από την πλευρά της, η μητέρα διέψευσε το έγγραφο λέγοντας ότι ούτε η ίδια, ούτε το παιδί της ανασκεύασαν τίποτα κάνοντας λόγο για πλαστογραφία.

Μάλιστα, την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος της οικογένειας δρομολογεί ήδη μηνύσεις.

Παρακάτω ακολουθεί το επικυρωμένο από ΚΕΠ της Λάρισας έγγραφο που αποδίδεται στη μητέρα του 15χρονου και φέρεται επικαλείται ο Π. Αντώνιος προσκομίζοντας το – όπως αναφέρει η ίδια πηγή – στην ανακρίτρια.

Δείτε το έγγραφο

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, που επικοινώνησε με την μητέρα του 16χρονου, η ίδια διέψευσε, ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή), είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ