Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν παράνομη η αλλαγή της κλειδαριάς» λέει ο συνήγορος του πατρός Αντωνίου

Οι δύο δικηγόροι του πατρός Αντωνίου έκαναν δηλώσεις στις κάμερες για τις εξελίξεις στην υπόθεση της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου».

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες δηλώσεις με αιχμές του δικηγόρου του πατρός Αντωνίου – «Να είστε επιφυλακτικοί»

«Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάργησης του κράτους Δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο που είναι αθώος και δημιουργία καταστάσεων και εικόνων ενοχής πριν καν κληθεί από τις αρμόδιες Αρχές να  δώσει τις δέουσες εξηγήσεις…και όταν μάλιστα έχουν δηλώσει αμφότεροι πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης και πως δεν έχουν τελέσει καμία εκ των πράξεων που αδίκως κατηγορούνται» δήλωσε ο Γιάννης Κώτσος, ένας εκ των συνηγόρων του πατρός Αντωνίου.

Ο δικηγόρος τόνισε πως η αλλαγή κλειδαριών στο διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου που διαθέτει στη δομή του Κολωνού είναι παράνομη και «οδήγησε ένα ζευγάρι μαζί με το ανήλικο παιδί τους να διανυκτερεύσουν εντός του αυτοκινήτου γιατί δεν έχουν πού αλλού να πάνε».

Κιβωτός του Κόσμου: Ηλικιωμένη ζητεί ανάκληση της δωρεάς της – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, σε δηλώσεις προέβη ακόμη ένας συνήγορος του πατέρα Αντωνίου, ο κ. Θρασύβουλος Κονταξής ζητώντας μεταξύ άλλων να παρέμβουν οι εισαγγελικές Αρχές ενώ δήλωσε πως ο ίδιος θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη Δευτέρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ