Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες δηλώσεις με αιχμές του δικηγόρου του πατρός Αντωνίου – «Να είστε επιφυλακτικοί»

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο ένας εκ των δικηγόρων του πατρός Αντωνίου της «Κιβωτού του Κόσμου», Θρασύβουλος Κονταξής.

Όπως είπε ο κ. Κονταξής, «το αβυσσαλέο μίσος της Επίσημης Εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα, κλείδωσαν και πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφοντας από ραντεβού στο γραφείο μου, δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι του».

Ο κ. Κονταξής πρόσθεσε ότι «απαιτούμε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών Αρχών. Τη Δευτέρα θα δω τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο. Και βεβαίως θα προχωρήσω σε έγκληση, εφόσον συνεννοηθώ με τον πατέρα Αντώνιο σε βάρος όσων προέβησαν σε αυτή την παράνομη ενέργεια».

Ο δικηγόρος τόνισε ότι «τις κατηγορίες, αν υπάρξουν, θα τις αντιμετωπίσουμε στον οικείο χώρο της Δικαιοσύνης γιατί μέχρι στιγμής πρόκειται για δημοσιεύματα».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «όταν κληθούμε να απαντήσουμε για τα χρήματα, θα απαντήσουμε για τα χρήματα» και συμπλήρωσε:

«Να είστε πιο επιφυλακτικοί γιατί πολλοί συνάδελφοί σας έχουν επιδοθεί στη δόμηση κατηγορητηρίων και λυπάμαι γι’ αυτό. Είναι ανέστιοι, έμεναν εδώ ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα και το γνωρίζει καλά το νέο ΔΣ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ