Κιβωτός του Κόσμου: Ηλικιωμένη ζητεί ανάκληση της δωρεάς της – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Μία ηλικιωμένη γυναίκα είχε δωρίσει το ακίνητό της στην «Κιβωτό του Κόσμου» μετά τον θάνατο  του συζύγου και του γιου της και μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ζητεί την ανάκληση της δωρεάς.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Κινητικότητα στο σπίτι του πατέρα Αντωνίου στη Ραφήνα – Αμίλητη και εκνευρισμένη η πρεσβυτέρα

Όπως δήλωσε στο MEGA o δικηγόρος της, κ. Γαβριήλ Γαβριηλίδης, η δωρεά πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια και η ηλικιωμένη πήρε την απόφαση να δωρίσει το ακίνητό της, το οποίο βρίσκεται στη Δυτική Αττική, για καλό σκοπό.

«Μόνη της το αποφάσισε, για την ψυχή του άνδρα και του γιου της που πέθαναν. Πήρε μία γενναία απόφαση να δωρίσει το σπίτι που έχτισε με πολύ κόπο για όλα τα παιδιά του κόσμου. Η ηλικιωμένη μίλησε πρώτα μετά την «Κιβωτό», την παρέπεμψαν σε κάποιο συμβολαιογράφο και δικηγόρους, έκανε ένα πληρεξούσιο και όλες οι διαδικασίες έγιναν στην Αθήνα από δικηγόρους της Κιβωτού», σημείωσε ο δικηγόρος.

Κιβωτός του Κόσμου: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντωνίου μετά την εισαγγελική παραγγελία

Ωστόσο, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δομή και τον πατέρα Αντώνιο, η γυναίκα θορυβήθηκε και αποφάσισε να ψάξει την τύχη του ακινήτου που δώρισε. Όπως πληροφορήθηκε από γειτόνισσά της, το σπίτι αφέθηκε να ρημάζει και γι’ αυτό τον λόγο ζητεί την ανάκληση της δωρεάς της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Συγκέντρωσε 31.000 ευρώ στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά – Τι λέει ο Ανδρέας Τσούνης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ