Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασε το διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Έναν χώρο στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου φιλοξενείται η «Κιβωτός του Κόσμου» στην Αθήνα, χρησιμοποιούσαν σαν την μόνιμη κατοικία τους ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, Σταματίας Γεωργαντή.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής στην Χίο βλέπει κάθε Σάββατο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια»

Ο χώρος αυτός είναι πλέον άδειος καθώς με εντολή της νέας διοίκησης της ΜΚΟ, τα προσωπικά αντικείμενα απομακρύνθηκαν και ο χώρος θα λειτουργεί για τις ανάγκες της δομής. Δύο φορτηγά μεταφορικής εταιρείας πήραν όλη την οικοσκευή του πατέρα Αντωνίου από τη δομή της Αθήνας. Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, όργανα γυμναστικής μέχρι και… πιάνο φορτώθηκαν στα δύο φορτηγά. Η μεταφορά έγινε βάσει συγκεκριμένης λίστας, η οποία συντάχτηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα δύο φορτηγά δεν θα πάνε να ξεφορτώσουν το φορτίο τους σε κάποιο σπίτι ή κάποια αποθήκη, αλλά θα μείνουν σταθμευμένα σε κάποιο πάρκινγκ.

Κιβωτός του Κόσμου: «Τον είχα θεοποιήσει στο μυαλό μου» – Τι λέει ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο πατήρ Αντώνιος διατηρούσε «προσωπικούς χώρους» και σε άλλες δομές. Στην Χίο, την Ήπειρο, τον Βόλο και την Καλαμάτα υπήρχαν δωμάτια που περιλάμβαναν τα απαραίτητα για τον επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου. Διπλό κρεβάτι, όργανα γυμναστικής, ακόμα και τζάκι. Μάλιστα, σε κάποιες δομές υπήρξαν καταγγελίες πως ο κοιτώντας που ήταν μπροστά από το δωμάτιο αυτό έπρεπε υποχρεωτικά να αδειάζει όταν έφτανε εκεί ο πατέρας Αντώνιος, έτσι ώστε να φιλοξενούνται όσοι τον συνόδευαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποια από τα παιδιά να μετακινούνται σε άλλους κοιτώνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ