Θεσσαλονίκη: «Θέλω Δικαιοσύνη» λέει η σύζυγος του 16χρονου Ρομά

Δικαιοσύνη ζητά η σύζυγος του 16χρονου Ρομά, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά τον πυροβολισμό του από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Διπλή εισαγγελική παρέμβαση για τον πυροβολισμό του 16χρονου

Ο 16χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο και οι δικοί του άνθρωποι, ελπίζουν ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει σύντομα κοντά τους.

Η σύζυγός του, μιλώντας στο mega, ανέφερε ότι προσεύχεται για την βελτίωση της υγείας του. «Θέλω Δικαιοσύνη, να τον δικάσει ο εισαγγελέας και να γίνει καλά», αναφέρει αρχικά η γυναίκα.

Θεσσαλονίκη: Το ηχητικό ντοκουμέντο με τους διαλόγους των αστυνομικών μετά την αιματηρή καταδίωξη

«Προσεύχομαι για να γίνει καλά», σημειώνει και εκφράζει την πεποίθησή της ότι θα γίνει ένα «θαύμα».

Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια του 16χρονου αγωνιά για την υγεία του και μετρά τις ώρες μία μία, φροντίζοντας παράλληλα την επτά μηνών κόρη του.

Θεσσαλονίκη: Νέες συγκρούσεις Ρομά με ΜΑΤ έξω από τον οικισμό «Αγία Σοφία» – Πυροβολισμοί, φωτιές και χημικά

«Χάλια ζούμε, θέλουμε τον Κώστα πίσω να ‘ρθει. Θέλουμε Δικαιοσύνη» δηλώνει η πεθερά του 16χρονου.

Η σύζυγος και η μητέρα του 16χρονου θέλουν όπως λένε, o 34χρονος αστυνομικός που τον πυροβόλησε να οδηγηθεί στις φυλακές.

«Να γίνει καλά ο γιος μου, ο Κώστας, ο γιος μου, ο μικρός και αυτός να μπει μέσα, θέλω δικαίωση και αυτός να μπει μέσα ισόβια» λέει η μητέρα του 16χρονου.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του τονίζει: «Να μπει μέσα, να μην βγει ποτέ. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει».

Ο πατέρας του 16χρονου μιλώντας στο Mega ζητάει συγγνώμη για τις εμπρηστικές δηλώσεις του, των προηγούμενων ημερών, και λέει ότι δεν θέλει να βρεθεί κανένα παιδί στη θέση του γιου του.

«Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του. Ήμουν τρελαμένος και δεν ήξερα τι έλεγα. Δεν θέλω να έρθει κανένα παιδί στη θέση του παιδιού μου» είπε ο πατέρας του 16χρονου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση του 34χρονου αστυνομικού. Το Συμβούλιο αναμένεται να αποφανθεί για το εάν ο αστυνομικός θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή θα αφεθεί ελεύθερος. Έως τότε, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ