Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το σπίτι της στις Βρυξέλλες – Διάσκεψη τη Δευτέρα για την καθαίρεσή της από την αντιπροεδρία της Ευρωβουλής

Έκτακτη σύσκεψη των Προέδρων όλων των πολιτικών ομάδων της Ευρωβουλής και της Προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση διαφθοράς, με χρηματισμό από το Κατάρ. Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα και σε αυτή, σύμφωνα με το MEGA, θα αποφασιστεί να καθαιρέσουν την Εύα Καϊλή από την αντιπροεδρία της Ευρωβουλής.

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες ζητούν την καθαίρεση της Καϊλή από τη θέση της αντιπροέδρου

Επίσης, η ομάδα των Πρασίνων εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από την κα Καϊλή να παραδώσει την έδρα της εάν αποδειχθεί ότι έχει εμπλοκή. Σύμφωνα με πηγές του Ευρωκοινοβουλίου που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουν εμπλακεί μόνο στελέχη των Ευρωσοσιαλιστών στην υπόθεση και είναι πιθανό η έρευνα της Εισαγγελίας να έχει επεκταθεί και σε άλλα άτομα.

Η κάμερα του Mega βρέθηκε στο σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες, εκεί όπου έγινε η έφοδος των Αρχών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της L’ Echo, εντοπίστηκαν τσάντες με χρήματα, ενώ κατασχέθηκαν κινητά και υπολογιστές. Το σπίτι της, στο οποίο διαμένει με τον σύντροφό της, βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, σε απόσταση αναπνοής από το Ευρωκοινοβούλιο.

Υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο: Ευρωπαίοι πολιτικοί ζητούν παραίτηση της Καϊλή – Οι αντιδράσεις και οι διαπραγματεύσεις με το Κατάρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ