Κίναρος: Τι είπε η κυρά Ρηνιώ στους διασώστες – Το “ευχαριστώ” της κόρης της – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσιο τέλος είχε το “θρίλερ” με την κυρά Ρηνιώ, τη μοναδική κάτοικο της νήσου Κίναρος. Οι δικοί της άνθρωποι είχαν χάσει την επικοινωνία μαζί της τις τελευταίες τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό της.

Η κυρά Ρηνιώ βρέθηκε σήμερα σώα από τους διασώστες και τον στρατιωτικό γιατρό, που πέταξαν πάνω από την Κίναρο με Super Puma, το οποίο απογειώθηκε από τη Ρόδο. Είχε προηγηθεί επικοινωνία από το ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ μαζί της κατάφερε να επικοινωνήσει και κάτοικος της Σύρου, όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το enikos.gr.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν σώα μέσα στο σπίτι της. Όταν οι διασώστες της πρότειναν να την μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος στη Ρόδο, έως ότου περάσει η κακοκαιρία και επιδιορθωθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες στην Κίναρο, εκείνη αρνήθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είπε πως έχει μερικές προμήθειες για να περάσει τις επόμενες ημέρες στο νησί μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.

“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείτε για εμένα”, φέρεται να είπε η κυρά Ρηνιώ στους διασώστες.

Tο “ευχαριστώ” της κόρης

Στο μεταξύ, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εξέφρασε η κόρη της κυρά Ρηνιώς, με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μετά τα ευχάριστα νέα για τον εντοπισμό της μητέρας της.

“Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκαν την αγωνία για την μητέρα μου. Τέλος καλό όλα καλά”, έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ