Κερατσίνι: «Πίσω από αυτούς υπάρχουν άλλα 20 άτομα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δράση του Youtuber

Aνατριχιαστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως για την δράση του 42χρονου Youtuber που καλούσε στο σπίτι του στο Κερατσίνι άτομα με νοητική στέρηση και τους κακοποιούσε όσο τον παρακολουθούν χιλιάδες συνδρομητές σε ζωντανή μετάδοση.

Συγκεκριμένα, οι νέες μαρτυρίες στο Μega φανερώνουν τον τρόπο δράσης του κυκλώματος.

«Πέσανε τα donate και σου λέει ο (…) “τώρα πώς θα συνεχίσω να βγάζω λεφτά;” και πήγε στο TikTok. Τους πάσαρε στον άλλον που είπε: “Τώρα που μου είναι άχρηστοι πάρ’ τους εσύ να τους ξεζουμίσεις ό,τι βγάλεις και εγώ τώρα η μεγάλη μπάζα είναι στο TikTok”. Αν δεις στο TikTok αυτός φιγουράρει στην κατάταξη νούμερο ένα, δηλαδή μπορεί να βγάλει και 12.000€ την εβδομάδα», αναφέρει μαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, η φρίκη δεν σταματάει εκεί, καθώς σύμφωνα με νέες καταγγελίες, ο εμπνευστής της κεντρικής ιδέας φαίνεται να βγάζει χρήματα από δωρεές συνδρομητών εξαναγκάζοντας κοπέλες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο, πάντα σε ζωντανή μετάδοση.

«Ένας donator του έβαλε χρήματα για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις ένα κορίτσι που ήταν εξαρτημένο από ναρκωτικά. Έβαλε 20€ “εισιτήριο”», αναφέρει μαρτυρία.

Συνεχίζει να εκμεταλλεύεται και να εξευτελίζει ανθρώπους

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο «Αρχηγός» συνεχίζει να εκμεταλλεύεται και να εξευτελίζει ανθρώπους με νοητική αναπηρία και τους βάζει μέσα από challenge να μπλέκονται σε καυγάδες και τους ενθαρρύνει.

Από την πλευρά του οι εξηγήσεις που δίνει τώρα «Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».

Συνεχίζει τα live streaming καθημερινά. Δυναμώνει την τηλεόραση και περιμένει να ακούσει τι καινούριο θα αποκαλυφθεί για αυτόν.

 

Την ίδια ώρα, μία γυναίκα που εντόπισε πολύ νωρίς την δράση του κυκλώματος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό τονίζοντας: «Έχει ξεκινήσει πριν από ενάμισι με δύο χρόνια, στα τέλη του 2021, όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην αστυνομία και σε οποιανδήποτε δημόσιο φορέα και τον Λευτέρη και τον “Αρχηγό”. Να ξέρετε όμως ότι πίσω από τον Λευτέρη και τον “Αρχηγό” υπάρχουν άλλα 20 άτομα».

Ακόμη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε: «Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά η αστυνομία πολλές φορές με έδιωξε. Αρκετές φορές κάλεσα την αστυνομία γιατί είχαν έρθει σπίτι μου, μου έσπασαν το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, είχα απευθυνθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης με την καταγγελία της κακοποίησης σε ΑμεΑ αρχικά και κατόπιν για κακοποίηση εναντίον και της οικογένειας μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία»

Στην συνέχεια η μάρτυρας  ότι όλη η ομάδα αυτών των youtubers έχει μεταφέρει την κακοποιητική τους δράση του στο TikTok αυτή την περίοδο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ