Κερατσίνι: Απόπειρα διάρρηξης σε διαμέρισμα – Τους τρόμαξαν οι φωνές του γείτονα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Απόπειρα διάρρηξης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Κερατσίνι το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, οι δράστες φαίνεται να πλησιάζουν πολυκατοικία στο Κερατσίνι προκειμένου να πραγματοποιήσουν διάρρηξη, ενώ όπως αναφέρει ο αναγνώστης οι διαρρήκτες έφτασαν στο σημείο με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη

«Γύρω στις 22:40 το βράδυ της Πέμπτης επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι μου και τους απέτρεψαν οι φωνές γείτονα που αντιλήφθηκε το περιστατικό», αναφέρει ο αναγνώστης.

Κατά τον ίδιο, «επικράτησε πανικός, σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι. Μάλιστα οι ίδιοι δράστες, λίγα λεπτά πριν, είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν σε πολυκατοικία στο προηγούμενο στενό, ωστόσο, οι φωνές της γυναίκας που βρισκόταν μέσα στο σπίτι απέτρεψαν τη διάρρηξη για άλλη μία φορά μέσα στην ίδια ημέρα».

«Το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο οι δράστες το είχαν κλέψει από τον Κορυδαλλό, όπως αποκαλύφθηκε έπειτα από την κατάθεση στην Αστυνομία της γυναίκας που επιχείρησαν να ληστέψουν», υποστήριξε ο αναγνώστης.

«Το θράσος τους, όμως, δεν σταματά εδώ καθώς μόλις έγιναν αντιληπτοί έφυγαν τρέχοντας, οδηγώντας μάλιστα στο αντίθετο ρεύμα την ώρα που γείτονες παρακολουθούσαν το συμβάν από τα μπαλκόνια», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο αναγνώστης μιλώντας στο enikos.gr υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα στην περιοχή με τα περιστατικά εγκληματικότητας και βίας να έχουν γίνει «καθημερινότητα».

«Στην περιοχή έχουμε σοβαρό πρόβλημα παραβατικότητας, συνέχεια πληροφορούμαστε νέα περιστατικά, ζούμε τραγικές καταστάσεις με τις κλοπές και τις διαρρήξεις να έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Στο προφίλ μου στο Facebook ανεβάζω διαρκώς τέτοια περιστατικά. Φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα και μη στοχοποιηθώ. Τι θα γινόταν, άραγε, αν βρισκόμουν στο σπίτι εκείνη την ημέρα με την γυναίκα μου και τα παιδιά;», καταλήγει ο αναγνώστης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ