Καβάλα: Ούτε ο πατέρας του πήγε στην κηδεία του 56χρονου δολοφόνου – Ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει

Το διπλό έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς ούτε ο πατέρας του, αλλά ούτε και κανείς από το χωριό του, μόνο ελάχιστοι άνθρωποι από τον στενό οικογενειακό κύκλο,  πήγαν στην κηδεία του 56χρονου που σκότωσε την 31χρονη πρώην σύντροφο του και το μόλις 10 μηνών μωρό τους και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε ο ιερέας ήθελε να ψάλλει αλλά πήρε εντολή από τον δεσπότη. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι το γραφείο τελετών αρνήθηκε να μεταφέρει την σορό του 56χρονου με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ένα περιπολικό.

Λίγο πριν τις 17:00 ολοκληρώθηκε η κηδεία του αυτόχειρα και δολοφόνου στην Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος χθες το πρωί πριν δώσει τέλος στη ζωή του, σκότωσε, με μονόκαννο όπλο, την 31χρονη μητέρα του παιδιού του και το 10 μηνών βρέφος τους.

Η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γερμανία κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του θύματος.

Έτσι σκότωσε ο 56χρονος την πρώην σύντροφό του και το παιδί του

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, στο χωριό “Λεκάνη”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας ThessToday.gr από τη νεκροψία προκύπτει αρχικά ότι ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Στη συνέχεια σκότωσε την πρώην σύντροφό του και δευτερόλεπτα αργότερα, αυτοκτόνησε.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 56χρονος πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του, μία στο στήθος και μία στο στόμα, που ήταν και η χαριστική βολή. Ο δράστης πυροβόλησε με την καραμπίνα αριστερά στην πλάτη του βρέφους. Είναι ανατριχιαστικό ότι από το άψυχο κορμάκι του βγήκαν περίπου 10 σκάγια.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 30χρονη γυναίκα, γεμίζοντας ξανά το όπλο του με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη, από δεξιά προς τα αριστερά, μία φορά. Τα δράμια την βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες, με την γυναίκα να πεθαίνει ακαριαία.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, στην ιστοσελίδα Voria.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 10 μηνών Στέλιου.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε η καραμπίνα από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυροβολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο δράστης τότε, έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ