Καβάλα: Από απόσταση 10 μέτρων ο δράστης πυροβόλησε τον 52χρονο—Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καβάλα η δολοφονία του 52χρονου έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο πατέρας δυο παιδιών έπεσε νεκρός έξω από το εργοστάσιο όπου εργαζόταν, καθώς ο δράστης του έστησε καρτέρι και τον εκτέλεσε. 

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, τα τραύματα που φέρει το θύμα προέρχονται από κυνηγετικό όπλο, από καραμπίνα. Εξηγεί ότι έγινε διασπορά ενός φυσιγγίου μόνο.

Ο πυροβολισμός του 52χρονου σημειώθηκε από μία μέση απόσταση 10 μέτρων, από μπροστά και όχι από πίσω, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες. Δηλαδή το θύμα είδε τον δολοφόνο του. Η σφαίρα τον έπληξε στον αριστερό πνεύμονα και την καρδιά, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Φαίνεται ότι ο δράστης γνώριζε το θύμα και τις συνήθειές του. Γνώριζε ότι ο 52χρονος αφήνει το αυτοκίνητό του στον παράδρομο, και όχι στον κεντρικό δρόμο, και εκεί του έστησε καρτέρι.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος του κυνηγετικού συλλόγου στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, προσωπικές διαφορές φαίνεται να είναι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 52χρονου έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Από την Αστυνομία κάνουν λόγο για έναν δράστη ο οποίος έστησε καρτέρι θανάτου στον 52χρονο

Ο 52χρονος τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ