Καβάλα: Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 52χρονου – Ακαριαίος ο θάνατός του

Προσωπικές διαφορές φαίνεται να είναι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 52χρονου έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Καβάλα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Από την Αστυνομία κάνουν λόγο για έναν δράστη ο οποίος έστησε καρτέρι θανάτου στον 52χρονο και τον πυροβόλησε με καραμπίνα σχεδόν εξ επαφής, στην περιοχή της καρδιάς με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Το πτώμα του 52χρονου παραμένει στον χώρο της επιχείρησης μαρμάρου όπου σημειώθηκε η δολοφονία έως ότου η Σήμανση συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αφιχθεί στο σημείο ιατροδικαστής.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ