Κατηγορείται για απάτη 57χρονος

Κατηγορείται για απάτη 57χρονος

Περίπτωση απάτης εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ορεστιάδας. Ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου για απάτη 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας.

Αναλυτικότερα, ο 57χρονος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον 45χρονο, υπάλληλο εταιρείας αγοράς φορτηγών αυτοκινήτων, που εδρεύει στη Βουλγαρία και προφασιζόμενος τον ιδιοκτήτη δύο φορτηγών, τον έπεισε να συναντηθούν σε μάντρα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να του επιδείξει τα υποτιθέμενα προς πώληση οχήματα.

Στη συνάντηση που ακολούθησε, ο 57χρονος εμφανίστηκε, μαζί με έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής, δράστη, οι οποίοι, παρουσιάζοντας διάφορα ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφεραν να εξαπατήσουν τον 45χρονο, αποκομίζοντας απ’ αυτόν αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προκαταβολή για την αγορά των οχημάτων.

Στη συνέχεια, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα, απέσπασαν άλλα 200 ευρώ απ’ αυτόν για την παράδοση των φορτηγών, η οποία και δεν πραγματοποιήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίηση του συνεργού του και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ