Κατερίνη: Προφυλακιστέα η 75χρονη για τον πνιγμό της αδελφής της με λουρί τσάντας

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον Ανακριτή, η 75χρονη που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν, κοντά στην Κατερίνη.

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη, διά του συνηγόρου της, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, αίτημα το οποίο ο Ανακριτής έκανε δεκτό.  Η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και το επόμενο διάστημα επρόκειτο, με πρωτοβουλία συγγενών της, να απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό.

Στην απολογία της, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έδειχνε αδυναμία επαφής με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται να ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην αδελφή της.

“Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδελφή μου”

Η ηλικιωμένη υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να σκότωσε την αδελφή της.

“Στο σπίτι μας στην Κατερίνη ήμασταν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε ούτε τα ανίψια μου, ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκότωσα την αδελφή μου, όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο. Μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα, την οποία είχα αφήσει στο δωμάτιο, είχα βάλει χρήματα. Θέλω να μου δείξετε την τσάντα για να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με τη νεκρή αδελφή μου και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Χθες, δεν φορούσε το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ και μετά το άλλαξε” είπε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον Alpha.

Κατερίνη

“Δεν θα πείραζα την αδελφή μου”

Η 75χρονη συνεχίζει να επαναλαμβάνει πόσο αγαπούσε την αδελφή της. Άλλωστε κάτοικοι της περιοχής και γείτονες των δύο αδελφών στην Κατερίνη επιβεβαιώνουν ότι είχαν καλές σχέσεις και δεν είχαν δώσει δικαιώματα με καβγάδες. “Στο σπίτι μας ήταν δύο πρόσωπα που έβλεπα για πρώτη φορά. Πάλεψα με το ένα πρόσωπο αλλά δεν ήταν η αδελφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδελφή μου. Ήθελαν να μου πάρουν τα χρήματα και θέλω να δείτε στην τσάντα αν είναι μέσα” ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 75χρονης από την Κατερίνη

Ο κ. Αργυρόπουλος, δικηγόρος της κατηγορούμενης, δήλωσε ότι “δεν έχει καμία επαφή πραγματικά με το περιβάλλον, το τι έχει γίνει. Δεν έχει καταλάβει τον λόγο που βρίσκεται εδώ. Όταν πήγε ο ανιψιός και τις βρήκε, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Καθόταν στον καναπέ μαζί με την αδελφή της. Λες και ήταν φυσιολογικό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ