Κατερίνα Μονογυιού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής της ΝΔ, για τον αδελφό της Τζώρτζη Μονογυιό που σκοτώθηκε τον Ιανουάριο σε τροχαίο στη Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού, με ανάρτησή της στα social mediaαναφέρεται στους τρεις μήνες που έχουν περάσει από το φρικτό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αδελφός της: “3 μήνες μακριά μας. Να είσαι καλά αδελφέ μου!!! Μας λείπεις” έγραψε η βουλευτής της ΝΔ στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου απεικονίζεται ο Τζώρτζης Μονογυιός να κρατά στην αγκαλιά του το περίπου 1,5 έτους παιδί του και να το ταΐζει με το μπιμπερό, ενώ δίπλα του κάθεται η κόρη του.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στη Βούλα με την ολοκαίνουργια Ferrari του, την οποία παρέλαβε λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα, το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου. Συνεπιβάτης του στη Ferrari ήταν η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από το φλεγόμενο super car, αν και σοβαρά τραυματισμένη.

Στην κατάθεσή της μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν είχε πει: “Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ