Κορυδαλλός: Νέα στοιχεία για τον 27χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της 17χρονης – Τι λέει η μητέρα του

Εφιαλτικές στιγμές για μια 17χρονη στον Κορυδαλλό, που συναντήθηκε με έναν 27χρονο τον οποίο γνώρισε μέσω Instagram.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, την πήρε με ένα μηχανάκι και την πήγε σε ένα πάρκο της περιοχής, όπου την θώπευσε, με την 17χρονη να του ζητά να σταματήσει. Εκείνος, όμως, αντί να την γυρίσει στο σπίτι της, την ανάγκασε με την απειλή βίας να πάνε σε διαμέρισμα, όπου, αφού έβαλε δυνατά τη μουσική για να μην ακούγεται τίποτα, φέρεται να την βίασε,  σύμφωνα πάντα με την καταγγελία. Αμέσως μετά, την παράτησε στον δρόμο και την προειδοποίησε να μην μιλήσει στις Αρχές γιατί θα της κάνει κακό.

Η 17χρονη μαθήτρια από το Καματερό κατήγγειλε με την οικογένειά της το περιστατικό στην Ασφάλεια Κορυδαλλού. Περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του και ανέφερε το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μαθήτρια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ως βιαστής της, ήταν Πακιστανός, καθώς έτσι της είχε συστηθεί και αγνοούσε ότι είναι αλβανικής καταγωγής. 0 27χρονος είναι γνώριμος στην αστυνομία και φέρεται να ανήκει στην ομάδα γνωστού τράπερ.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε αποφυλακιστεί μόλις έξι ημέρες πριν – στις 6 Απριλίου – και με την ανήλικη είχαν επικοινωνία μόλις τέσσερις ημέρες.

“Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι είναι παντελώς αθώος και πως ό,τι συνέβη, έγινε με την απόλυτη συναίνεση της καταγγέλλουσας. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θα έχουμε αύριο στα χέρια μας είναι η ιατρική πραγματογνωμοσύνη. Το έγγραφο αυτό  θεωρώ ότι θα αποδείξει και το αν πρόκειται ή όχι για μια ψευδή καταγγελία βιασμού” δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 27χρονου, Μανώλης Βαμβουνάκης.

“Η κόρη μου δεν είναι καλά στην ψυχολογία της. Προσπαθούσαμε να δούμε τι έχει συμβεί. Να προσέχετε ποιοι είναι πίσω από πληκτρολόγιο και οθόνη. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι άλλο, θα μιλήσει η δικαιοσύνη…” ανέφερε ο πατέρας της στο debater.

Ο φερόμενος ως βιαστής συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από τις Αρχές.

Τι δήλωσε μητέρα του 27χρονου

Η μητέρα του 27χρονου μίλησε στο «Tlive». H μητέρα του 27χρονου διαψεύδει τα όσα καταγγέλλονται, υποστηρίζοντας πως στο σπίτι ήταν όλα ήσυχα, ενώ εκείνη την ώρα βρισκόταν στο διαμέρισμα και η ίδια και ένας ανιψιός της. Επιπλέον, ισχυρίζεται πως η κοπέλα είναι 22 ετών και όχι 17 ετών.

Περιγράφει πως όταν ήρθε στο σπίτι ο γιος της με την 17χρονη, γύρω στη 1 τη νύχτα, εκείνος μπήκε στο δωμάτιο της, τη φίλησε και της είπε: «Μαμά, είμαι με την κοπέλα και δεν θέλω να με ενοχλείς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ