Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία – «Πήγαμε να απομακρυνθούμε, αλλά δεν προλάβαμε»

«Ξαφνικά άκουσα το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε. Στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους. Όπως έπεσε, μας πέταξε πάνω στις πέτρες». Με αυτά τα λόγια, περιγράφει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο Μάριος Κουτρομπάνος, ο οποίος επέζησε από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα και νοσηλεύεται στην Αχαΐα.

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Προθεσμία έλαβαν οι συλληφθέντες – Αναζητείται και πέμπτο άτομο

Ήταν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα, που έχασε την ζωή του ένας άνδρας, ενώ ένας άλλος είναι πολυτραυματίας όπως και νοσηλεύονται ακόμη 7 άτομα σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ενώ στην γέφυρα γίνονταν προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης μεγάλος αριθμός ατόμων βρισκόταν στο οδόστρωμα για να μαζέψει υλικά ανακύκλωσης. «Όπως έπεσε η γέφυρα μας πέταξε πάνω σε πέτρες. Μόλις ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε, πήγαμε να απομακρυνθούμε αλλά δεν προλάβαμε. Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει… στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους».

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για εγκλωβισμένους μετά την κατάρρευση της γέφυρας – Τι είπαν οι συλληφθέντες

Ακούστε όλη την συγκλονιστική μαρτυρία: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ