Καταγγέλλει ειδικό φρουρό για βιασμό

Καταγγέλλει ειδικό φρουρό για βιασμό

 

Τριγμούς στην ΕΛΑΣ έχει προκαλέσει η υπόθεση της καταγγελίας 27χρονης για απόπειρα βιασμού σε βάρος της από ειδικό φρουρό.

Ο 29χρονος ειδικός φρουρός συνελήφθη χθες το πρωί από άνδρες της ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού. 

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο 29χρονος τα ξημερώματα μπήκε στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την βιάσει. Η 27χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καλώντας σε βοήθεια και όταν ο δράστης αντελήφθη ότι γείτονες άκουσαν και έτρεξαν για βοήθεια, διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς είχε προσκρούσει σε κολόνα, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε ο ειδικός φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης. 

Ο 29χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του Ρεθύμνου, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την 27χρονη και από τους γείτονες.

Η 27χρονη εξετάστηκε, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. 

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 

Πηγή: prismanews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ