Καταγγελίες-σοκ από φοιτήτριες για τον “καθηγητή Φακελάκη”: Δώσε 2.250 ευρώ ή δείξε λίγο στήθος

Ανοίγουν σιγά- σιγά τα στόματα παλαιών και νέων φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών μετά τη σύλληψη του “προφέσορα με το… περουκίνι” για δωροληψία και εκβιασμό και αποκαλύπτουν άγνωστα γεγονότα για τη διαστροφή του “φακελάκη” (όπως τον αποκαλούσαν), που φέρεται ότι μεταξύ άλλων ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα από όσες κοπέλες παρακολουθούσαν το μάθημά του για να τις περνά στην εξεταστική!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στα χέρια της ηχητικό υλικό από μαγνητοφωνημένες ροζ συνομιλίες που “καίνε” τον καθηγητή Εφαρμογών Κ.Κ. Παράλληλα, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα καταγγελίες σε βάρος του και με τον καιρό αναμένεται να προστεθούν κι άλλες. Ο 49χρονος καθηγητής, που δίδασκε Στατιστική, είχε γίνει ο εφιάλτης των νεαρών φοιτητριών. Όταν οι αποτυχίες στις στατιστικές διαδέχονταν η μία την άλλη και το πτυχίο φαινόταν μόνο με το… κιάλι, τότε “χτυπούσε” και ζητούσε από τα κορίτσια να βγουν ραντεβού μαζί του. Άλλες φορές πάλι, τους πρότεινε να κάνουν την πρακτική τους δίπλα του για να τις περάσει, αλλά όταν δεν ήθελε να περιμένει, έμπαινε κατευθείαν στο “ψητό” και τους ζητούσε να του δείξουν το… στήθος τους!

“Μου είχαν πει ότι, αν πάω και δείξω λίγο στήθος, θα περάσω το μάθημα! Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο” αναφέρει μια φοιτήτρια, η οποία έπιασε δουλειά για να βρει τα 2.250 ευρώ (!) που απαιτούνταν για να περάσει τα μαθήματα του σεξουαλικά “Αχόρταγου” προφέσορα!

Στο… φακελάκι κατέφυγε ο πατέρας και μιας άλλης κοπέλας, η οποία αρνήθηκε να βγει ραντεβού με τον 49χρονο. Αν και συνταξιούχος, ο 59χρονος βρήκε τα 2.250 ευρώ της “ταρίφας” για να περάσει τα μαθήματα η κόρη του μέσω του φροντιστηρίου!

Χαμένα γραπτά

“Μας έκοβε και, αν ζητούσαμε αναβαθμολόγηση, μας απαντούσε ότι το γραπτό είχε χαθεί ή δεν μπορεί να το βρει. Όταν δεν περνούσαμε το μάθημα, μας έλεγε: “Αφού δεν το περάσατε, πηγαίνετε στο γραφείο μου να κάνετε πρακτική εκεί ένα εξάμηνο. Θα τα λέμε συχνά, θα πίνουμε καφεδάκι και θα βγούμε έξω κάποιο βράδυ, θα περνάμε πολύ ωραία!”, θυμάται μια άλλη φοιτήτρια.

Πολλές κοπέλες έχουν να διηγηθούν ιστορίες με τον 49χρονο καθηγητή, ο οποίος δεν δίσταζε να “τους την πέσει” μπροστά σε όλους, λέγοντας τους “Κορίτσια, εμένα πότε θα με βγάλετε έξω;” ή τους έκανε κοπλιμέντα που δεν αρμόζουν σε εκπαιδευτικό.

“Μια μέρα, βγαίνοντας από το αμφιθέατρο, μου έπιασε τη συζήτηση και μου ζήτησε να βγούμε μαζί το βράδυ, μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι. Ο τρόπος που με κοιτούσε ήταν σαν να με γδύνει με τα μάτια του… Ξέρω κοπέλες που έχουν ενδώσει στις ανήθικες προτάσεις του, επειδή δεν είχαν χρήματα, μόνο και μόνο για να ορκιστούν. Για τις γυναίκες, ο μόνος τρόπος να περάσουν το μάθημά του ήταν να περάσουν τη βραδιά μαζί του”, αναφέρει μια φοιτήτρια που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όσον αφορούσε τα αγόρια, είχαν δυο επιλογές: ή θα δούλευαν για εκείνον ως “τσιράκια” του ή θα τον πλήρωναν για να τα περνάει στην εξεταστική! Ο 49χρονος “αλώνιζε” για χρόνια ανενόχλητος στο ΤΕΙ, διατυμπανίζοντας ότι “έχει μπάρμπα στην Κορώνη” και ότι δεν τον κουνά κανείς από τη θέση του, καθώς γνωρίζει βουλευτές και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σε μεγάλα κόμματα. Όπως ήταν φυσικό, αυτό τον είχε κάνει μισητό σε πολλούς φοιτητές του ιδρύματος.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου”, στο οποίο ακούγονται τα γιουχαΐσματα των φοιτητών που αποδοκιμάζουν τον καθηγητή, τη στιγμή που κάνει την απονομή των πτυχίων στην τελετή ορκωμοσίας του ΤΕΙ πριν από τρία χρόνια.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ