Καταγγελία στο enikos.gr για ουρές στο παράρτημα του Αγλαΐα Κυριακού στην Καλλιθέα – Τι απαντά η Α’ ΥΠΕ

Την πρωτοφανή ταλαιπωρία που υπέστη το πρωί της Δευτέρας στο παράρτημα του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού στην Καλλιθέα, περιέγραψε αναγνώστης στο enikos.gr.

Όπως κατήγγειλε, απευθύνθηκε στα ιατρεία του συγκεκριμένου παραρτήματος για να εξεταστεί το παιδί του και αντιμετώπισε τεράστια ουρά.

Ο αναγνώστης τονίζει ότι έφτασε εκεί γύρω στις 10:30 λαμβάνοντας τον αριθμό 80 ενώ εξεταζόταν παιδί που είχε το νούμερο 50. Ωστόσο, τρεις ώρες αργότερα, μόλις 5 παιδιά είχαν εξεταστεί από τον μοναδικό παιδίατρο που εξυπηρετούσε σήμερα.

Τέλος, εκφράζει την απόγνωσή του καθώς το ΙΚΑ Καλλιθέας τους παρέπεμψε στο συγκεκριμένο παράρτημα και από εκεί, τους ζητούν να πάνε στο ΙΚΑ.

Το enikos.gr επικοινώνησε με την Α’ ΥΠΕ για το συγκεκριμένο περιστατικό. Σύμφωνα με την απάντηση που έλαβε, “το παιδιατρικό τμήμα του Παραρτήματος στην Καλλιθέα λειτουργεί από τις 22.01. Λειτουργεί ακριβώς με την ίδια στελέχωση με αυτή που είχε την προηγούμενη περίοδο (1 παιδίατρος και 1 παρασκευάστρια). Η αυξημένη προσέλευση προφανώς οφείλεται στη γρίπη. Τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή λειτουργεί απογευματινό ιατρείο στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας”.

“Σε ο,τι αφορά την κακή συνεννόηση ΚΥ με το Παράρτημα έχει παραγγελθεί διοικητική έρευνα”, επισημαίνει η Α’ ΥΠΕ.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ