Καταγγελία – φωτιά από πρώην εθελοντή για τον Πολυχρονόπουλο: «Τσέπωσαν 140.000 ευρώ από δωρεά – Με απείλησαν»

Σε καταγγελίες – φωτιά για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τη δράση του μέσω της οργάνωσης «Άλλος Άνθρωπος» προχώρησε ο κ. Γιώργος που ήταν εθελοντής επί έναν χρόνο στην «Κοινωνική Κουζίνα». Η συγκεκριμένη καταγγελία έρχεται την ώρα που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και οι δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων και το πού αυτές κατέληγαν βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών.

Πολυχρονόπουλος: «Συντελείται μία ανθρωποφαγία, δεν υπάρχουν παικτικοί λογαριασμοί» τόνισε ο δικηγόρος του

Ο κ. Γιώργος περιέγραψε τι ακριβώς είδε ο ίδιος όσο εργάστηκε εθελοντικά στην «Κοινωνική Κουζίνα». Μιλώντας στο MEGA υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «μας έλεγαν να μη δώσουμε τα τρόφιμα και το κρέας που έφερνε ο κόσμος» και ότι «τράβηξαν χρήματα και έκαναν λογαριασμό 7.500 ευρώ στα μπουζούκια».

«Ήμουν εθελοντής έναν χρόνο στον «Άλλο Άνθρωπο», αυτό που αντίκριζα ήταν εντελώς εξωπραγματικό για μένα. Θα μιλήσω για τα ψώνια που έφερνε ο κόσμος επί καθημερινής βάσης,  κρέατα, τρόφιμα και άλλα είδη, τα οποία έφερναν για να τα παίρνουν οι άνθρωποι που είχαν ανάγκη, και τα οποία δεν τα έδιναν, μας έλεγαν να μην δίνουμε τίποτα σε κανέναν μόνο σε άτομα του οικογενειακού κύκλου του. Το φαγητό γινόταν από προϊόντα που μας έφερνε ο κόσμος. Το κρέας το μοίραζαν σταδιακά άτομα του οικογενειακού του κύκλου, αμφιβάλλω αν είχαν αγοράσει ποτέ κρέας», είπε αρχικά ο κ. Γιώργος και συνέχισε λέγοντας:

Πολυχρονόπουλος: Τέσσερις οι λογαριασμοί με περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ που ελέγχονται – Πόσα μπήκαν σε «παικτικούς λογαριασμούς»

«Με όποιον δεν άκουγε αυτά που ήθελε, ο Πολυχρονόπουλος είχε μία στάση επιθετική, να φωνάζει και να βρίζει. Αναφορικά με τα χρήματα, παρουσίαζαν κάποια κουτιά σε διάφορα μαγαζιά και αυτά που μαζεύονταν,  όταν τα έφερναν στην «Κοινωνική Κουζίνα» τα μοιράζονταν μεταξύ τους τα άτομα που δούλευαν στην «Κοινωνική Κουζίνα» και σταματούσε εκεί».

«Τράβηξαν χρήματα και έκαναν λογαριασμό 7.500 ευρώ στα μπουζούκια – Με απείλησαν»

Ο κ. Γιώργος κατήγγειλε και δύο άλλα περιστατικά που προκαλούν οργή. Το ένα αφορά σε χρήματα που τράβηξαν για να πάνε στα μπουζούκια και το άλλο ότι ο Πολυχρονόπουλος «τσέπωσε» 140.000 από δωρεά Ελληνοαμερικανού, όπως υποστηρίζει ο κ. Γιώργος.

Πολυχρονόπουλος: Οι «Οικογενειακές ιστορίες» του… άλλου ανθρώπου σε επεισόδιο για τον τζόγο – ΒΙΝΤΕΟ

«Όταν αντίκρισα αυτό το περιστατικό που έγινε, το ότι ήθελαν να πάνε στα μπουζούκια και με έστειλαν εμένα και ένα συγγενικό τους πρόσωπο να τραβήξουμε χρήματα για να πάνε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να κάνουν λογαριασμό 7.500 ευρώ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όταν ήρθα απέναντι στο κομμάτι να το αποκαλύψω, με απείλησαν και επειδή έχω παιδιά φοβόμουν μην συμβεί κάτι. Με απείλησαν και μου είπαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια. Τα άτομα που μου το είπαν δεν έχουν καλή φήμη. Έρχονταν πολλές φορές στη δομή, όχι συνέχεια όμως», αποκάλυψε ο πρώην εθελοντής.

«Τσέπωσε 140.000 ευρώ από δωρεά Ελληνοαμερικανού»

Και συνέχισε: «το άλλο περιστατικό αφορά σε μία δωρεά ενός Ελληνοαμερικάνου ύψους 140.000 ευρώ. Εγώ ήμουν εκεί γιατί είχα ένα πρόβλημα έξωσης και για να μου δίνουν τρόφιμα έπρεπε να κάνω τον εθελοντή εκεί. Όταν ήρθε ο Ελληνοαμερικάνος και με ρώτησε τα προβλήματά μου, τού είπα  το πρόβλημα μου, και μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι αυτά τα χρήματα που έχουν μεταφερθεί στον «Άλλο Άνθρωπο» είναι καθαρά για απλήρωτα ενοίκια και για λογαριασμούς ρεύματος και νερού, οπότε μου είπε ότι θα βοηθηθώ από εκεί. Μόλις έφυγε εκείνος ο άνθρωπος και ρώτησα τον Πολυχρονόπουλο για τα χρήματα αυτά γιατί πιεζόμουν οικονομικά, μου είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι το καλό για μένα είναι να σηκωθώ να φύγω από την “Κοινωνική Κουζίνα”».

Όπως είπε ο ίδιος, «φυσικά και θα καταθέσω αν κληθώ από τις Αρχές. Περίμενα να γίνουν οι αποκαλύψεις, για να βγω να το πω, φοβόμουν μόνος μου. Και εκείνος και συγγενικό του πρόσωπο τζόγαραν μέσω τηλεφώνου. Τους έχω δει προσωπικά. Και τα περνούσαν εκείνη τη στιγμή τα χρήματα. Μόλις τα έχαναν, απλά έβγαιναν έξω από την «Κοινωνική Κουζίνα». Έχει παίξει αρκετά χρήματα. Τελευταία φορά που έπαιζε μέσω κινητού ο λογαριασμός  είχε πάνω από 1.500 ευρώ και τα «πατήματά» του ήταν άνω των 2 ευρώ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ