Κάρπαθος: Έρευνα της Αστυνομίας για τους λόγους που οδήγησαν τον πατέρα στην αυτοκτονία – Οι καταθέσεις για το bullying

Συγκλονίζει η υπόθεση αυτοκτονίας του πατέρα στην Κάρπαθο, ο οποίος δέχτηκε bullying έπειτα από τη διαρροή ενός ροζ βίντεο με τον γιο του και έναν άλλον άνδρα. Μη μπορώντας να διαχειριστεί τον χλευασμό της τοπικής κοινωνίας, ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του, με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άνδρας δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Όπως γίνεται σε τέτοιου είδους τραγικά περιστατικά, οι αστυνομικές Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, προκειμένου να σχηματίσουν μία εικόνα για τον λόγο που ώθησε τον πατέρα στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, έχουν πάρει κατάθεση και από τον γιο του, ο οποίος έχει δώσει πολύτιμα στοιχεία στις αστυνομικές Αρχές.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο, ο πατέρας είχε γίνει δέκτης πολλών επικριτικών σχολίων στο καφενείο, όπου πήγαινε για να πιει τον καφέ του και να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του. Φαίνεται πως ήταν τέτοια η ντροπή και τα αρνητικά συναισθήματα που ένιωσε λόγω του χλευασμού, που, δυστυχώς, δεν κατάφερε να τα διαχειριστεί.

Έρευνα για το πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο ενδέχεται να ξεκινήσει, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Αστυνομίας, και εφόσον υπάρξει σχετική εντολή του εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει καταγγελία για τη διαρροή του βίντεο, έως τώρα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Τραγική φιγούρα σε αυτή την τραγωδία, ο γιος του άτυχου άνδρα. Οι χρήστες των social media, και ειδικά του Twitter, σπεύδουν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του και να εκφράσουν την οργή τους για το πώς αντιμετώπισε η τοπική κοινωνία μια τόσο ευαίσθητη υπόθεση. Ανάμεσα στα πρώτα trends στο Twitter ξεχωρίζει το hashtag #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο

Δείτε ορισμένες αναρτήσεις χρηστών του Twitter:

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ