Κακοκαιρία “Ελπίς”: Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο -ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και στο εθνικό οδικό δίκτυο έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “Ελπίς” που σαρώνει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, με σφοδρές χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα την τελευταία ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., στη νέα εθνική Αθηνών-Λαμίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος της χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής) μέχρι τον Α/Κ της Λ. Αθηνών, απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων.

Στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αθηνών-Λαμίας, απαγορεύεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από στο ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060), μέχρι τον κόμβο Οινοφύτων. Η κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων επιτρέπεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αυτή την ώρα, ισχυρή χιονόπτωση σημειώνεται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από Μέγαρα έως Ισθμό. Δείτε το βίντεο από το korinthostv.gr:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.