Κακοκαιρία Elias: Λάσπη και βουνά από σκουπίδια στον Βόλο – Χείμαρρος μπήκε σε ισόγειο σπίτι – BINTEO

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε μία οικογένεια στην Αγρία του Βόλου το βράδυ της Τετάρτης που χρειάστηκε να καθίσει 5 ώρες στην ταράτσα του σπιτιού της μέσα στην βροχή για να γλιτώσει από την πλημμύρα.

ΔΕΔΔΗΕ για Βόλο: Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης – Τι ζητά από τους πολίτες

«Ήρθε ο γείτονας, του δώσαμε το μωρό, το βγάλαμε από το παράθυρο. Έβγαλα και την γυναίκα και καθίσαμε στην ταράτσα 5 ώρες μέσα στην βροχή», είπε στο Mega ο πατέρας της οικογένειας.

Στην κακοκαιρία Daniel στάθηκαν τυχεροί και σπίτι τους γλίτωσε. Στο δεύτερο όμως κύμα η περιουσία τους χάθηκε. «Στην πρώτη κακοκαιρία παλέψαμε να σώσουμε το σπίτι μας. Τα καταφέραμε και ήμασταν ευχαριστημένοι. Στη δεύτερη το μόνο που είπαμε είναι ευτυχώς σωθήκαμε», δήλωσε ο άνδρας.

Κακοκαιρία Elias: «Μετρά» τις πληγές του ο Βόλος – Χωρίς πόσιμο νερό η πόλη, ποια σχολεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα

Κάτοικος της Αγριάς περιγράφει την στιγμή που χείμαρρος διέσχισε το σπίτι του. Τα ορμητικά νερά έμπαιναν από την μπροστινή πόρτα και έβγαιναν από την πίσω.

Αγανακτισμένη άλλη κάτοικος της περιοχής δείχνει δυο tie wrap, με τα οποία δέθηκαν μέλη της οικογένειάς της και δεν τους πήρε το ορμητικό νερό.

Κακοκαιρία Elias: Βουτηγμένος στη λάσπη ο Βόλος, προβλήματα με το νερό – Κλειστοί δρόμοι στην Εύβοια

Παλεύουν ακόμη μόνοι τους στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα οι κάτοικοι παραμένουν στις λάσπες. Παλεύουν με ότι μέσο τους απέμεινε να απομακρύνουν τα κατεστραμμένα πράγματα που έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης. Ομάδα εθελοντών προσπαθεί να τους βοηθήσει. Κατεστραμμένες περιουσίες, κάτοικοι σε απόγνωση, που δεν ξέρουν καν αν τα σπίτια τους θα είναι ασφαλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ