Κακοκαιρία: Δρόμοι – ποτάμια στη Δυτική Αχαΐα – Πλημμύρισαν καλλιέργειες

Πολύ σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη Δυτική Αχαΐα.

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Όπως ο επαρχιακός δρόμος στην περιοχή Κράλι, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία του tempo24.news, την οποία τράβηξε η δικηγόρος, Αθηνά Μουγκογιάννη, που ήθελε να πάει στη δουλειά της.

Πολλοί είναι και οι αγρότες αλλά και κάτοικοι στα χωριά, που ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν τη μανία της φύσης και τις καταστροφές.

Εκτεταμένα όμως είναι τα πλημμυρικά φαινόμενα και σε καλλιέργειες, εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών.

κακοκαιρία - Δυτική Αχαΐα

Το πρόβλημα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις με θερμοκήπια. Αγρότες και κάτοικοι της δυτικής Αχαΐας, διαμαρτύρονται για μη έγκαιρες παρεμβάσεις του δήμου.

Στο μεταξύ, σε Μποντέικα, Λάππα, Άραξο, Σαγέικα και Λακόπετρα επιχειρούν τα συνεργεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενώ από τα ξημερώματα, έχουν ενεργοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και οι 6 ιδιώτες – εργολάβοι.

κακοκαιρία - Αχαΐα- καλλιέργειες

Τον συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών έχει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αχαΐας, Κώστας Ταπεινός.

Έπεσε πεύκο στην Παραλία Κάτω Αλισσού λόγω της κακοκαιρίας

Ένα πεύκο κατέρρευσε στην Παραλία Κάτω Αλισσού με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

κακοκαιρία- Αχαΐα- πεύκο

Ο δρόμος προς το κάμπινγκ της περιοχής έκλεισε και συνεργεία έκαναν προσπάθειες προκειμένου το δέντρο να απομακρυνθεί και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ