Kακοκαιρία Daniel – Βόλος: Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι – Aνάμεσά τους μια έγκυος και παιδιά – BINTEO

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel, που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα μας. Στην Μαγνησία οι κάτοικοι βιώνουν δραματικές στιγμές, ενώ νωρίτερα νέο μήνυμα του 112 εστάλη για εκκένωση στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας Αλμυρού.

Στο χωριό Κοκουράβα στη Μακρυνίτσα έκκληση για την παροχή βοήθειας σε άτομα που έχουν αποκλειστεί απευθύνουν μέσω facebook κάτοικοι της περιοχής.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρονται τα εξής:

«Υπάρχουν παιδιά, μωρό, έγκυος και άλλοι συμπολίτες ανήμποροι να περάσουν από όλη αυτή την καταστροφή που βλέπετε στο βίντεο και είναι ο δρόμος της Κουκουράβας. Η τύχη τους αγνοείται. Η πυροσβεστική, ο στρατός, το 112, το 100 δεν έχουν κάνει καμία απόπειρα να τους βοηθήσουν. Ο στρατός ήλθον, είδον και απήλθον. Οι πυροσβέστες κάθονται μέσα στα οχήματα χωρίς να βρέξουν ούτε μια τρίχα από την κεφαλή τους. Στείλτε ελικόπτερα να πάρουν τους ανθρώπους γιατί αύριο θα θρηνούμε κι άλλους αβοήθητους ανθρώπους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ