Κακοκαιρία Daniel – Πήλιο: «Ένας λασπόδρομος όλο το χωριό» – Η μαρτυρία κατοίκου του Αγίου Ιωάννη στο enikos.gr

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της Μαγνησίας με την κακοκαιρία Daniel να εξακολουθεί να σφυροκοπά τον Βόλο και το Πήλιο όπου τα προβλήματα επιδεινώνονται στις γύρω περιοχές οι οποίες έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές.

Μιλώντας στο enikos.gr η κ. Ηρώ Πρώια, κάτοικος Αγίου Ιωάννη Πηλίου μίλησε για τις τεράστιες ζημιές που έχουν προκληθεί στις γύρω περιοχές υπογραμμίζοντας πως το κόστος είναι ανυπολόγιστο.

«Η κατάσταση είναι τραγική, έχουν πέσει γέφυρες, ενώ όλο το χωριό έχει μετατραπεί σε έναν λασπόδρομο», μας λέει η κ. Πρώια.

Κι έπειτα προσθέτει: «Τα οχήματα που συμμετέχουν στην αποκατάσταση των ζημιών είναι χωρίς πετρέλαιο και οι επιπτώσεις της καταστροφής είναι εμφανείς το σημαντικό, όμως, είναι πως παρόλο που οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες δεν έχουμε θρηνήσει άλλες ανθρώπινες ζωές».

Συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά

Πάντως, οι εικόνες καταστροφής στον Βόλο από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας συγκλονίζουν με την πόλη να έχει καλυφθεί ολόκληρη από νερά και λάσπες, όπως μαρτυρούν και βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακόμη και η θάλασσα έχει γίνει καφέ, καθώς έχει καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα λάσπης, όπως φαίνεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο από ψηλά. Οι εικόνες, που δημοσιεύει η ομάδα up stories, είναι αποκαλυπτικές για το μέγεθος της καταστροφής στον Βόλο, που μετρά τις πληγές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ