Κακοκαιρία Daniel – Πήλιο: «Έχουν διαλυθεί τα πάντα στο Πουρί – Όλο το χωριό είναι εγκλωβισμένο» – Μαρτυρία κατοίκου στο enikos.gr

Δραματικές ώρες για τους κατοίκους της Μαγνησίας που δοκιμάζονται από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες έχουν φτάσει τους 10, οι αγνοούμενοι ανέρχονται στους 4, ενώ γίνεται λόγος για εκατοντάδες εγκλωβισμένους.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

Για τις ώρες αγωνίας που βιώνουν περίπου 400 αποκλεισμένα άτομα στο Πουρί μίλησε στο enikos.gr κάτοικος του χωριού.

«Όλο το Πουρί είναι εγκλωβισμένο, περισσότεροι από 36ο κάτοικοι παραμένουν αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα και νερό», μας λέει ο κ. Δημήτρης.

«Τα πάντα είναι κατεστραμμένα, δεν υπάρχει δρόμος ούτε κτήματα, ενώ τα σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές. Η καταστροφή είναι τεράστια τα πάντα έχουν διαλυθεί. Ευτυχώς, δεν έχουμε θρηνήσει θύματα στο χωριό», προσθέτει ο ίδιος.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο enikos.gr από το πρωί γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης στο χωριό, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσει στο σημείο ελικόπτερο για την παροχή τροφίμων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ