Κακοκαιρία Daniel – Πήλιο: «Έχουν διαλυθεί τα πάντα στο Πουρί – Όλο το χωριό είναι εγκλωβισμένο» – Μαρτυρία κατοίκου στο enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δραματικές ώρες για τους κατοίκους της Μαγνησίας που δοκιμάζονται από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες έχουν φτάσει τους 10, οι αγνοούμενοι ανέρχονται στους 4, ενώ γίνεται λόγος για εκατοντάδες εγκλωβισμένους.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

Για τις ώρες αγωνίας που βιώνουν περίπου 400 αποκλεισμένα άτομα στο Πουρί μίλησε στο enikos.gr κάτοικος του χωριού.

«Όλο το Πουρί είναι εγκλωβισμένο, περισσότεροι από 36ο κάτοικοι παραμένουν αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα και νερό», μας λέει ο κ. Δημήτρης.

«Τα πάντα είναι κατεστραμμένα, δεν υπάρχει δρόμος ούτε κτήματα, ενώ τα σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές. Η καταστροφή είναι τεράστια τα πάντα έχουν διαλυθεί. Ευτυχώς, δεν έχουμε θρηνήσει θύματα στο χωριό», προσθέτει ο ίδιος.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο enikos.gr από το πρωί γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης στο χωριό, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσει στο σημείο ελικόπτερο για την παροχή τροφίμων.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.