Κακοκαιρία Daniel: Περαστικοί έσωσαν άνδρα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Ευαγγελισμό – Νέο ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ καρέ καταγράφονται οι δραματικές προσπάθειες περαστικών να σώσουν έναν άνδρα, ο οποίος κινδύνευσε από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο κέντρο της Αθήνας, χθες το απόγευμα (Τετάρτη, 6/9). Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το περιστατικό, το οποίο συνέβη στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και εγκλωβίστηκε στο μπροστινό μέρος ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου. Κινδύνευε να παρασυρθεί στο κάτω μέρος του οχήματος, λόγω του «χειμάρρου» που σχηματίστηκε στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ένας «βούτηξε» με αυτοθυσία στα νερά και κατάφερε να βοηθήσει τον άνδρα ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Σε άλλο βίντεο που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, διακρίνονται οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Μοναστηράκι. Τραπέζια και καρέκλες παρασύρονται από ένα «ποτάμι» μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουριστών, που τρώνε στις ταβέρνες της περιοχής.

Πεζοί παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στο κέντρο της Αθήνας

Τα προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή, χθες, στην Αττική ήταν πολλά. Οι στιγμές που έζησαν οι πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, ήταν εξαιρετικά δύσκολες καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν σταθμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ.

Στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Μετρό «Ευαγγελισμός» το νερό κατέβαινε με ταχύτητα και ορμή με αποτέλεσμα να παρασύρει μία γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να κρατηθεί από τις κολώνες στον δρόμο. Περαστικοί έσπευσαν να την βοηθήσουν. Δύο ακόμη άνθρωποι κινδύνευαν να παρασυρθούν και περαστικοί τους βοήθησαν να βγουν από τα νερά. Δείτε το βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας:

Παράλληλα σε χθεσινό βίντεο καταγράφονται τρεις άνθρωποι πιασμένοι αλυσίδα πάλευαν να βγουν από το νερό σε κεντρικό δρόμο στα δικαστήρια της Ευελπίδων και να ανέβουν στο πεζοδρόμιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ