Κακοκαιρία Daniel – Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε την αμοιβή του από συναυλία στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες (13/9) στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο προκειμένου να απολαύσει την συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου. Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι ολόκληρο το ποσό της αμοιβής του από την συναυλία θα πάει στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας οι οποίοι επλήγησαν από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίστηκε στο στάδιο για συνολικά τρεις ώρες, ερμηνεύοντας τραγούδια από την αρχή της καριέρας του μέχρι και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως το ποσό της αμοιβής του από τη συναυλία του στο Ηράκλειο θα πάει στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, οι οποίοι μετρούν τις πληγές τους από το πέρασμα της Θεομηνίας που κατέστρεψε τους κόπους μιας ζωής, προχωρώντας έτσι σε μία κίνηση ανθρωπιάς.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία. Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει κατευθείαν στη Θεσσαλία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ