Ηράκλειο: Τον αναζητούσαν τρεις μέρες και τελικά έμαθαν ότι βρίσκεται στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Ηράκλειο με έναν άνδρα τον οποίοι οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αργά χθες το βράδυ ενημερώθηκαν πως βρίσκεται στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο,  κατά τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ κατέληξε από ανακοπή. Μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ και από εκεί στο νεκροτομείο, χωρίς ωστόσο οι συγγενείς του να γνωρίζουν λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και έπαιρνε αγωγή.

Η κόρη του η οποία είναι έγκυος στον 9ο μήνα ξεκίνησε να τον αναζητά μαζί με τον σύζυγό της, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί στον πατέρα της. Έτσι έπειτα από πολλά τηλεφωνήματα και αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να μάθουν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, όπως είναι λογικό οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του 58χρονου αλλά και πολύ θυμωμένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα ότι ο 58χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ