Κακοκαιρία Daniel: Κραυγή αγωνίας για εγκλωβισμένους ηλικιωμένους στον Κοσκινά Καρδίτσας – «Έχουν ανάγκη από φαγητό»

Κραυγή αγωνίας για τους ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Καρδίτσα έπειτα από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην χώρα μας. Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε μέσω του enikos.gr η κ. Ελένη Νταφοπούλου της οποίας οι γονείς παραμένουν αποκλεισμένοι στο χωριό Κοσκινάς.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

«Ανησυχούμε για την υγεία τους. Είναι μεγάλοι άνθρωποι με προβλήματα υγείας και χρειάζονται βοήθεια έχουν ανάγκη από φαγητό», μας είπε η κ. Νταφοπούλου.

Έπειτα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια σταδιακά παρέχεται βοήθεια στους 4 ηλικιωμένους που παραμένουν αποκλεισμένοι από χθες το μεσημέρι χωρίς ρεύμα στην περιοχή.

«Πριν από λίγο ευτυχώς τους προμήθευσαν με νερό, για να μπορούν έστω να πάρουν τα φάρμακά τους. Αυτό ήταν και το πρωταρχικό μας μέλημα», ανέφερε μιλώντας στο enikos.gr κι έπειτα συμπλήρωσε: «το νερό στο σημείο όπου έχουν εγκλωβιστεί έχει φτάσει τουλάχιστον τα τρία μετρά».

Τέλος, η κ.Νταφοπούλου αποκάλυψε ότι αναμένεται να γίνει προσπάθεια απεγκλωβισμού των ανθρώπων αυτών είτε το απόγευμα, είτε αύριο το πρωί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ