Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Με άλογα μεταφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – ΒΙΝΤΕΟ

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι της Καρδίτσας από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που σάρωσε τα πάντα προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές και αμέτρητα προβλήματα. Τις τελευταίες ώρες στους δρόμους της περιοχής καταγράφονται πρωτοφανείς εικόνες.

Στον Άγιο Δημήτριο, κάτοικοι μεταφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με άλογα, καθώς δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος για τα προμηθευτούν. Όπως μετέδωσε το Star, τέσσερις κάτοικοι από τον πλημμυρισμένο Βλοχό μετέβησαν στον Άγιο Δημήτριο και αγόρασαν τρόφιμα, ψωμί, γάλα, χαρτοπετσέτες και μπιτόνια με βενζίνη.

Οι τέσσερις άντρες που μεταφέρουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης κάνουν λόγο για πλήρη απουσία της περιφέρειας. Στον Βλοχό υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση. «Κανείς δεν ήρθε. Όσο τον είδες κι εσύ, τον είδαμε κι εμείς» ανέφερε ένας από τους άντρες, όταν ρωτήθηκε αν τους επισκέφθηκε κάποιος από την περιφέρεια. «Ήρθαν να πάρουν τον κόσμο που ήταν έξω όλη νύχτα. Γυναίκες, παιδιά, γέροι και οι υπόλοιποι μείναμε», συνέχισε.

Μάλιστα τόνισαν ότι τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης είναι αγορασμένα από εθελοντές. «Είμαστε παρατημένοι» κατέληξαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ