Κακοκαιρία Daniel: Ισχυρές καταιγίδες και πλημμύρες στο Πήλιο – Αυτοκίνητα κατέληξαν στη θάλασσα στην παραλία Μικρό – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο και το Πήλιο. Ποτάμια έχουν υπερχειλίσει και δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, παρασύροντας ακόμη και αυτοκίνητα. Οι μετακινήσεις έχουν απαγορευτεί, καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους πεζούς να κυκλοφορούν στους δρόμους, εν μέσω τόσο σφοδρής κακοκαιρίας.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από τον παραθαλάσσιο οικισμό Μικρό, στο Νότιο Ανατολικό Πήλιο. Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από την ισχυρή νεροποντή και τα νερά παρασύρουν αυτοκίνητα, τα οποία έχουν καταλήξει στη θάλασσα. Όπως φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τουλάχιστον πέντε οχήματα έχουν «βουτήξει» στη θάλασσα και βουλιάζουν στα κύματα.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου όσο και στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας. Στο μήνυμα που έλαβαν μέσω του 112 οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, γίνεται λόγος για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ