Κακοκαιρία Daniel: Αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια από εγκλωβισμένους στον Κοσκινά Καρδίτσας – «Στείλτε βάρκες»

Δραματική είναι η κατάσταση στον Κοσκινά Καρδίτσας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που πλήττει τη χώρα μας. Ολόκληρο το χωριό βρίσκεται κάτω από το νερό με τους κατοίκους να έχουν καταφύγει στις σκεπές και τις ταράτσες για να γλιτώσουν.

Οι κάτοικοι του Κοσκινά με αναρτήσεις στα social media κάνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας και ζώα βρίσκονται εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 24 ώρες χωρίς νερό, τρόφιμα ή φάρμακα. Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων και των Ενόπλων Δυνάμεων είναι γιγάντια που με ελικόπτερα και φουσκωτά επιχειρούν και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους πολίτες.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του Κοσκινά, χρειάζονται περισσότερες βάρκες καθώς «έχει χυθεί πετρέλαιο και όσοι είναι ακόμα εντός των σπιτιών, δεν μπορούν να κολυμπήσουν και να προσεγγίσουν τις ταράτσες για να διασωθούν με τα ελικόπτερα»

Δείτε τις αποκαρδιωτικές εικόνες από τον Κοσκινά Καρδίτσας:

Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Κοσκινάς Καρδίτσας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ