Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι θα γίνει με τα σχολεία την Δευτέρα στην Αττική

Πριν από το μεσημέρι αναμένονται οι ανακοινώσεις για το αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Δευτέρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Συνεχής ενημέρωση

Η επέλαση του χιονιά έχει αρχίσει ήδη στην Αττική όπου πέφτει πυκνό χιόνι σε βορειο-ανατολικές περιοχές. Σύμφωνα με τις προβλέψεις μέχρι το μεσημέρι αναμένεται χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον ΣΚΑΪ, οι αποφάσεις θα είναι γρήγορες και οι ανακοινώσεις για τα σχολεία θα γίνουν πριν από το μεσημέρι. Κύριο μέλημα των Αρχών είναι να μην κινδυνεύσει κανένα παιδί αλλά ούτε οι συνοδοί τους.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιονοκαταιγίδα στην Εύβοια – Λευκό το τοπίο μέσα σε 5 λεπτά

Ο περιφερειάρχης Αττικής επεσήμανε επίσης πως όλοι οι δήμοι είναι σε εγρήγορση.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας, εκτίμησε ότι το πιθανότερο είναι παραμείνουν κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και τυχόν τραυματισμοί.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου

Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ό,τι αφορά την εργασία και τα σχολεία, είπε.  «Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία», ανέφερε.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ