Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» αρχίζει να δείχνει τα δόντια της στην Αττική.  Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει διακοπεί λόγω έντονων καιρικών φαινομένων η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση “Άγιος Πέτρος”.

Επίσης, από το απόγευμα του Σαββάτεου (4/2) έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).
  • Καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό αυτών οδικό δίκτυο
  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Ακόμη, από τις 06.00 σήμερα το πρωί δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, επί της Λ. Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τέλος, από τις 18:00 το Σάββατο (4/2) πρέπει τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτική ενημέρωση ανά Περιφέρεια σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας κ.λπ. λόγω καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ