Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια – Κλειστοί δρόμοι και χωριά χωρίς ρεύμα

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει προκαλέσει προβλήματα και στην Εύβοια. Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σχεδόν σε ολόκληρο το νησί, ενώ προσπάθειες για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο καταβάλλουν οι Αρχές.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία των Δήμων και της Περιφέρειας προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Η χιονόπτωση κατά διαστήματα είναι έντονη, ενώ αυτή την ώρα κλειστός παραμένει ο δρόμος στο επαρχιακό δίκτυο Λεπούρων – Καρύστου από τους Ζάρακες και κάτω. Η διεξαγωγή των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

χιόνια στην Εύβοια

Κλειστή η Βουλή λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Κλειστός είναι και ο δρόμος από Ψαχνά προς Μαντούδι στην τοποθεσία των Άκρων, καθώς καλώδιο έχει πέσει στη μέση του δρόμου.

Παράλληλα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα χωριά του δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων και του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης Αγίας Άννας καθώς από χθες το μεσημέρι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, διότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να πλησιάσουν στα σημεία.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αγέρωχοι στις χαμηλές θερμοκρασίες οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς

Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου.
Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.

Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" στην Εύβοια

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει το χωριό Μαυρόπουλο στο όποιο έχει μεταφερθεί γεννήτρια, καθώς υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ