Κακοκαιρία “Μπάλλος”: ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το βυθισμένο λεωφορείο – Τι λέει επιβάτης στο enikos.gr

Συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από το λεωφορείο που βυθίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν από το λεωφορείο με το νερό να φτάνει το ένα μέτρο. Μάλιστα σχημάτισαν ανθρώπινη «αλυσίδα», για να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το σημείο.

Στο βίντεο μέσα από το λεωφορείο ακούγονται αρκετοί επιβάτες να τονίζουν ότι φοβούνται να κατέβουν, παρότι το όχημα είχε αρχίσει να γεμίσει νερά. Λίγη ώρα αργότερα το λεωφορείο είχε βυθιστεί ολόκληρο κάτω από το νερό.

 

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το βυθισμένο λεωφορείο

Τι είπε επιβάτης του λεωφορείου στο enikos.gr

Σύμφωνα με επιβάτη του λεωφορείου που μίλησε στο enikos.gr, ο οδηγός του λεωφορείου δεν υπολόγισε σωστά την ποσότητα του νερού που υπήρχε κάτω από τη γέφυρα, με αποτέλεσμα να σβήσει η μηχανή και να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Αμέσως τους ενημέρωσε ότι πρέπει να εγκαταλείψουν το όχημα, καθώς η στάθμη του νερού ανέβαινε. Όταν αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες, εγκατέλειψε το όχημα και ο οδηγός.

Τους επιβάτες παρέλαβε άλλο λεωφορείο. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο enikos.gr, τα ταξί δεν δέχονταν να πάρουν τους επιβάτες του λεωφορείου, επειδή ήταν βρεγμένοι.

Κακοκαιρία Μπάλλος Λεωφορείο Κακοκαιρία Μπάλλος Λεωφορείο Κακοκαιρία Μπάλλος Λεωφορείο Κακοκαιρία Μπάλλος Λεωφορείο Κακοκαιρία Μπάλλος Λεωφορείο

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.