Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Πού θα “χτυπήσει” τις επόμενες ώρες

Για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάλλος» μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο μετεωρολόγος του Realfm 97,8 Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες, τα 150 χιλιοστά που έπεσαν στην Αθήνα είναι πραγματικά θα έλεγα και τριπλάσιο από το ποσό που πέφτει όλον τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Ήταν εντοπισμένα τα ποσά στην Αττική, έβρεξε πολύ και στην Ιθάκη.

Στην Ιθάκη έπεσαν 350 χιλιοστά χθες. Στην Κέρκυρα έπεσαν πάνω από 130 χιλιοστά. Στην Αθήνα βέβαια να ξέρετε, πάνω από τα 30 χιλιοστά η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις. Οπότε φανταστείτε με τα 150 χιλιοστά που είχαμε χθες, είναι αναμενόμενο αυτό που έγινε” περιέγραψε.

Κακοκαιρία

“Αυτή τη στιγμή έχουμε καταιγίδες στην Κορινθία, στο Κιάτο και σε περιοχές της Βοιωτίας. Κάποια στιγμή θα περάσει από την Αττική αυτό το σύστημα, αλλά δεν θα δημιουργήσει σε καμία περίπτωση τα χθεσινά προβλήματα ούτε την ένταση την χθεσινή θα δούμε. Θα είναι μια πρόσκαιρη καταιγίδα. Για την Αττική τα δύσκολα έχουν περάσει” τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

“Περιμένουμε και σήμερα αρκετό νερό να πέσει κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας, όπως επίσης και σε περιοχές της δυτικής Πελοποννήσου. Επίσης έχουμε καταιγίδες που κατευθύνονται προς Χίο, Σάμο και Ικαρία και εκεί θα πέσει αρκετό νερό” τόνισε ο μετεωρολόγος του Realfm.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ