Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Η σοκαριστική περιγραφή από τον οδηγό του λεωφορείου που “βούλιαξε” στον δρόμο

Οι εικόνες από το λεωφορείο, το οποίο “βυθίστηκε” μέσα στο οδόστρωμα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα το πρωί, σοκάρουν. Η κακοκαιρία “Μπάλλος” άφησε ανοιχτές πληγές σε αρκετές περιοχές.

Έντρομοι οι δέκα επιβάτες του λεωφορείου, όλοι τους εργαζόμενοι, κατάφεραν να βγουν χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ωστόσο όπως ανέφεραν “από τύχη είμαστε όλοι καλά”. Σύμφωνα με τον οδηγό, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μόλις πέρασε το φωτεινό σηματοδότη με χαμηλή ταχύτητα, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και μετά το λεωφορείο… έπεσε.

Κακοκαιρία λεωφορείο

«Κουβαλούσα ανθρώπους, οι οποίοι πήγαιναν στο εργοστάσιο. Όταν έφτασα εδώ, σταμάτησα να πάρω δύο άτομα που ήταν στη στάση. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να υποχωρεί ο δρόμος», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο GRTimes, ο οδηγός του λεωφορείου.

Δήμαρχος Καλαμαριάς: Άμεσα τα έργα αποκατάστασης

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έσπευσε στο σημείο, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε τόσο η ΕΥΑΘ και ο ΟΑΣΘ, όσο και η τροχαία ενώ επί ποδός βρίσκονται και οι άνθρωποι του δήμου οι οποίοι συνδράμουν.

Ο ίδιος μίλησε για “ένα φυσικό φαινόμενο” ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από την ΕΥΑΘ, έκανε γνωστό πως σήμερα ή αύριο θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ