Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποτάμια οι δρόμοι σε περιοχές της Ηλείας – Πλημμύρισαν σπίτια, πνίγηκαν ζώα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» χτυπά με… μένος και την Ηλεία. Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι, στη Βάρδα, τη Μυρσίνη και τη Μέλισσα, ενώ τις ίδιες εικόνες αντικρίζουν οι κάτοικοι και στις επαρχιακές οδούς Αμαλιάδας – Κουρούτας και Ροβιάτας – Σαβαλίων.

κακοκαιρία-Ηλεία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας έχει δεχτεί μέχρι στιγμής, πολλές κλήσεις για αντλήσεις νερού κυρίως σε χωριά του δήμου Ήλιδας και δήμων του κάμπου.

κακοκαιρία-Ηλεία-Αμαλιάδα

Ακόμη, πολλές περιοχές του νομού βυθίστηκαν για αρκετή ώρα στο σκοτάδι, αφού προβλήματα στην ηλεκτροδότηση  εμφανίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, θα παραμείνουν κλειστά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Παιδικούς Σταθμούς.

κακοκαιρία-Μπάλλος- Ηλεία

κακοκαιρία-Μπάλλος-Ηλεία

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν σπίτια και αποθήκες – Πνίγηκαν ζώα

Οι εικόνες που κατέγραψε η εφημερίδα «Πατρίς» από τον Αμπελόκαμπο και τα Σαβάλια είναι πρωτόγνωρες. Σπίτια και αποθήκες πλημμύρισαν, ζώα πνίγηκαν…

Οι κάτοικοι έντρομοι, μετρούν τις πληγές τους και αγωνιούν για τη συνέχεια καθώς το κύμα κακοκαιρίας δεν έχει περάσει.

κακοκαιρία-Μπάλλος-Σαβάλια

Σε απέραντη λίμνη μετατράπηκε η Κουρούτα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» χτύπησε με μένος την ευρύτερη περιοχή της Κουρούτας, όπου οικόπεδα, χωράφια και δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.