Καιρός την Πρωτοχρονιά: Με υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές κάνει ποδαρικό το 2024

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πρωτοχρονιά με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή αλλά και τοπικές βροχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ANT1 Tάσο Αρνιακό, αύριο Δευτέρα (01/01) περιμένουμε πρωινές και βραδινές ομίχλες και σχεδόν αίθριο αρχικά ουρανό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, πυκνότερες κυρίως στα δυτικά αλλά και τα ανατολικά νησιώτικα τμήματα της χώρας, με τοπικές βροχές και πιθανόν τοπικές σποραδικές καταιγίδες.

Παράλληλα, αναμένουμε δυτικούς – νοτιοδυτικούς ανέμους 3-4 μποφόρ και στα πελάγη 5.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά τους 16-18 και στα νησιά και την Κρήτη τους 18-20.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώνουν, νότιους – νοτιοδυτικούς ανέμους 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8-18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, ασθενείς μεταβλητούς ανέμους 2-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό και θερμοκρασία από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη (02/01) περιμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες, με λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά τα βοριά και την Ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ