Και δολοφόνος και βιαστής: Πώς ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη εμπλέκεται στην υπόθεση Πετραλώνων

Συσχέτιση των δικογραφιών που αφορούν τη σκοτεινή υπόθεση των Πετραλώνων -πρόκειται για τα αδέλφια που κακοποιούνταν από τον πατέρα τους και τους φίλους του- και την αποτρόπαια δολοφονία του επτάχρονου Ανδρέα στην Κυψέλη ζητείται με πρόσφατη αναφορά-αίτηση προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Πρωτοδικών Αθηνών.

Καταγγελία-σοκ για την υπόθεση των Πετραλώνων: «Πώς συνδέεται με τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη»

Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΝΟΥ

Κοινός παρονομαστής των δύο υποθέσεων, σύμφωνα με την αναφορά που κατατέθηκε πρόσφατα, είναι ο πολωνικής καταγωγής άνδρας, ο οποίος είχε σκοτώσει τον επτάχρονο γιο της συντρόφου του, κρύβοντας τη σορό του παιδιού σε αυτοσχέδιο, «χτιστό» τάφο, στο δώμα της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Ο ίδιος άνθρωπος, πριν γίνει γνωστή η φρικιαστική του πράξη, είχε καταγγελθεί από τον 18χρονο σήμερα γιο της οικογένειας των Πετραλώνων ως ένας εκ των κακοποιητών του!

Δολοφονία στην Κυψέλη: Νεκρός στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον Ανδρέα – Οι πρώτες πληροφορίες

Ο συγγραφέας και γείτονας της οικογένειας, ο οποίος βοήθησε να αποκαλυφθεί η υπόθεση, υποστηρίζει ότι ήδη από τις 5/9/2017 είχε κατατεθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων αναφορά σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού και χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να κληθεί να δώσει κατάθεση για τα όσα γνώριζε. Το 2018 ο τότε ανήλικος είχε εκμυστηρευτεί στους παιδοψυχολόγους που τον είχαν εξετάσει ότι είχε εντοπίσει τα πρόσωπα που προέβαιναν στις καταγγελλόμενες πράξεις εις βάρος του. Είχε, μάλιστα, υποδείξει, όπως αναφέρεται και στην πρώτη παιδοψυχιατρική έκθεση, τα πρόσωπα που συνδέονταν με τις διηγήσεις του για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί από τον πατέρα του και τους φίλους του μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Λίστα

Στην πρόσφατη αναφορά που υπεβλήθη από τον συγγραφέα, επισημαίνεται ότι το 2018 και εκείνος, στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛ.ΑΣ., είχε παραδώσει μια λίστα ατόμων, τα οποία τα παιδιά από τα Πετράλωνα του είχαν υποδείξει ως τα πρόσωπα που προέβαιναν στις φρικαλέες πράξεις. «Εγχείρισα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβανομένων δύο εκτυπωμένες σελίδες Α4 από ηλεκτρονικό υπολογιστή, στις οποίες αναγράφονταν τα στοιχεία ταυτότητας φερόμενων δραστών και η γραμμή προορισμού (URLs) των προφίλ που διατηρούν στο Facebook, όπως είχαν αναγνωριστεί από τον ανήλικο ψάχνοντας το προφίλ του καταγγελλόμενου πατέρα του».

Δολοφονία στην Κυψέλη: “Υιοθέτησέ με, σε παρακαλώ” – Οι εκκλήσεις της αδελφής του Ανδρέα που αποκάλυψαν τον εφιάλτη

Το όνομα

Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν και το όνομα του δολοφόνου του επτάχρονου Ανδρέα, για τον οποίο κανείς δεν γνώριζε τίποτα εκείνη την εποχή. Υποστηρίζει, ακόμη, ότι ο 18χρονος αναφέρθηκε στην ανακρίτρια για τον Πολωνό άλλες δύο φορές, με τελευταία τον Μάρτιο του 2021, όταν κατήγγειλε συγκεκριμένες πράξεις εις βάρος του από τον δολοφόνο του επτάχρονου. «Στα όργια συμμετείχαν καμιά εικοσαριά άτομα, από τα οποία εγώ εντόπισα περίπου 15 άτομα, διείσδυση υπήρχε από τους… (σ.σ. αναφέρεται και στο όνομα του Πολωνού Μάριους Τόμας Πίτουχ)».

Ο συγγραφέας σημειώνει στην πρόσφατη αναφορά του: «Δυστυχώς, όμως, παρ’ όλα αυτά, πλημμελής έρευνα όλων των αρμοδίων Αρχών δεν κατάφερε ουδέποτε να ταυτοποιήσει τον Πίτουχ (όπως και άλλων καταγγελλομένων). Στις 15/1/2023, χωρίς εγώ να κατέχω όλα τα τεχνολογικά μέσα που κατέχουν οι Αρχές και τις δυνατότητες που έχουν για έρευνα, τυγχάνοντας απλώς να παρακολουθώ την επικαιρότητα, διαπιστώνω ότι ο Μάριους Τόμας Πίτουχ είναι ο καθ’ ομολογίαν δράστης της φρικτής δολοφονίας και κακοποίησης του επτάχρονου Ανδρέα στην Κυψέλη. Από τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα έγιναν γνωστά κάποια από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ο μικρός Ανδρέας, όπως κλείσιμο του στόματός του με μονωτική ταινία, “μεθοδολογία” που ταιριάζει απόλυτα με όσα είχε καταγγείλει ότι έχει υποστεί ο 18χρονος από τους γονείς του. Δυστυχώς, όσο ήταν εν ζωή οι αρμόδιες Αρχές δεν μερίμνησαν ώστε να ταυτοποιηθεί (αν και τα στοιχεία ήταν γνωστά) και να κληθεί να εξεταστεί αναφορικά».

«Ουδεμία αρμόδια Αρχή ταυτοποίησε τον δράστη, ακόμη και όταν τα στοιχεία του έγιναν γνωστά. Τι άλλο θα μπορούσε να καταδείξουν όλα αυτά, αν όχι ότι στην προκειμένη υπόθεση δεν δόθηκε η οφειλόμενη προσοχή από όσους είχαν καθήκον να πράξουν τα δέοντα και δεν το έκαναν», δηλώνουν στη Realnews οι δικηγόροι Δήμητρα Πλαστήρα και Σπύρος Χαριτάτος.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στην αναφορά ζητείται να κληθεί να καταθέσει η μητέρα του επτάχρονου Ανδρέα σχετικά με τα όσα τυχόν γνωρίζει για την κακοποίηση των τριών παιδιών από τα Πετράλωνα, καθώς επίσης και η ανήλικη αδελφή του επτάχρονου παιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ