Δολοφονία στην Κυψέλη: Νεκρός στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον Ανδρέα – Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός στο κελί του, εντοπίστηκε ο 33χρονος Πολωνός, που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη. Το έγκλημα σόκαρε την κοινή γνώμη, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης έκρυβε επί πέντε χρόνια την σορό του, ακόμα και μέσα στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του.

Ο Πολωνός είχε ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος κρεμάστηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο 33χρονος και η 29χρονη μητέρα του Ανδρέα, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 7χρονου, είχαν προφυλακιστεί στις 15 Φεβρουαρίου, έπειτα από μαραθώνιες απολογίες.

Mε απίστευτο κυνισμό o Πολωνός είχε αποκαλύψει στο τμήμα ανθρωποκτονιών ότι αυτή ήταν μια συνηθισμένη “τιμωρία” καθώς είχε φιμώσει κι άλλες φορές το αγοράκι με μονωτική ταινία. “Δεν θεώρησα ότι κάτι έπαθε γιατί του είχα βάλει κι άλλες φορές ταινία στο στόμα κι έτσι συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα για να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει και έτρεξα να του βγάλω την ταινία. Τον πίεζα στο στήθος για να μπορέσω να τον επαναφέρω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έκανα ό,τι μπορούσα”.

Στη συνέχεια έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Το τέλος με το σεντόνι – Δεν βρέθηκε σημείωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews, ο 33χρονος Πολωνός τοποθέτησε ένα κομμάτι σεντόνι σε ένα σίδερο του κρεβατιού και έβαλε τέλος στην ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ