Ήταν ειδική στην κλοπή μοδάτων ρούχων

Ήταν ειδική στην κλοπή μοδάτων ρούχων

 

Δεν ήταν πρωτάρα στις κλοπές ρούχων, 22χρονη κοπέλα που συνελήφθη στο Ρέθυμνο για κλοπές. Η νεαρή κοπέλα ήθελε να ανανεώνει τακτικά την γκαρνταρόμπα της, όμως η τσέπη της … δεν το σήκωνε, ωστόσο δεν θυσίασε την επιθυμία της να είναι μοδάτη.

Έτσι, έμπαινε σε μαγαζιά και με τρόπο διακριτικό έκλεβε τα ρούχα που της άρεσαν. Όλα αυτά μέχρι … χθες, οπότε η πράξη της έγινε αντιληπτή και η 22χρονη συνελήφθη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές από καταστήματα του Ρεθύμνου.

Η κοπέλα συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, για κλοπή, αφού έκλεψε από το κατάστημα μιας 54χρονης διάφορα είδη ενδύσεως. Στη συνέχεια από κατάστημα μιας 31χρονης αφαίρεσε είδη ενδύσεως τα οποία και έκρυψε επιμελώς στην τσάντα της, όμως η πράξη της έγινε άμεσα αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι η 22χρονη είχε αφαιρέσει, στις 27.06.2014 από δύο καταστήματα στο Ρέθυμνο, ιδιοκτησίας 52χρονου και 51χρονης, αντίστοιχα διάφορα είδη ενδύσεως. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

 

Πηγή:cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ